WAT IS EEN EMB BLOEDTEST?

wat is een EMB bloedtest?

Een energetisch morfologische bloedtest (EMB) geeft inzicht in jouw gezondheid. Veel mensen kampen met allerlei vage klachten en in veel gevallen is er geen specifieke diagnose gesteld. Op zoek gaan naar de oorzaak van deze klachten kan dan vaak uitsluitsel bieden. Met behulp van een EMB bloedtest brengen we in kaart waar de disbalans in jouw lichaam zit.

Waarom een EMB test?

Het meest eenvoudige antwoord is: ’meten is weten.’ Dit geldt vooral als je inzicht wil krijgen in bepaalde voedingstekorten, waar de oorsprong ligt van jouw klachten of het niet bereiken van jouw doelstellingen. Denk aan het vervelende cortisol randje rond je buik, verliezen van gewicht, het alsmaar koud hebben, een opgeblazen gevoel in je buik, het niet aanmaken van spieren of huidklachten zoals acne, psoriasis en rosacea. Heb je helemaal geen klachten maar wil je gewoon een lichamelijke APK keuring, dan kan dit natuurlijk ook.

Loop je al langere tijd rond met vage klachten dan kan de EMB test uitkomst bieden, het geeft je inzicht in welke voedingstekorten, belastingen en verstoringen plaats vinden in jouw lichaam. De focus ligt op de oorzaak en minder op de klacht. Wil je gewoon een check up hoe jou lichaam ervoor staat kan dat natuurlijk altijd.

Waar krijg je met een EMB bloedtest inzicht in?

Tevens worden de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

Je krijgt inzicht waar de prioriteit ligt en waar er gehandeld moet worden. Soms is dat niet direct de hoofdklacht. Bijvoorbeeld huidklachten kunnen niet altijd direct aangegeven worden maar de oorzaak / darmbelasting/schimmels/ vetzuren tekort wel.

Hoe werkt een EMB bloedtest?

01.

EMB Bloedtest consult + uitgebreid intakeformulier

Je kan vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken voor EMB bloedtest consult. 

Vervolgens bespreken we uitgebreid jouw intakeformulier en klachten. Ook neem ik bloed bij je af via een prikje in je vinger. Het bloedmonster wordt verstuurd naar een EMB laboratorium waar een deskundig en zeer gespecialiseerd team je bloedtest onderzoekt en analyseert.

 

02.

Ontvangst uitslag

 Als de uitslag na 3 a 4 weken binnen is, bespreken we (telefonisch of op afspraak) het rapport. Je krijgt hierbij duidelijke uitleg wat alle uitslagen betekenen en wat de relatie is tot jouw klachten. Uiteraard kan je al je vragen stellen. 

03.

Persoonlijk advies op maat

Je ontvangt een persoonlijk advies op maat met meer informatie over de uitslag, voedingsadvies, leefstijladvies en eventueel supplementenadvies.

Hiermee kan je direct aan slag!

04.

Vervolg traject

Na 1 tot 2 maanden hebben we een contactmoment om te bespreken hoe het met je gaat en waar je nog tegen aan loopt. Indien het nodig is pas ik het advies aan.

Disclaimer 
De adviezen die worden gegeven naar aanleiding van de uitslag van de EMB test hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

× Hoe kan ik je helpen?