Klantenreviews

Beoordeling

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 21 reviews)
Uitstekend76%
Heel goed24%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Plaats nu je review!

Wat klanten van mij vinden!

Ik ben Angela enorm dankbaar!

Rated 5 out of 5
13 maart 2022

Dankzij een uitgebalanceerd schema van voedingssupplementen en voedingsadviezen heb ik diverse chemo en bestraling sessies goed doorstaan. Met dank aan Angela.

Henk Klokgieters

Helemaal tevreden!

Rated 5 out of 5
13 februari 2022

Het is nu 3 weken geleden dat ik bij Angela ben geweest. Ik heb het advies op gebied van voeding opgevolgd en me hier ook goed aan gehouden. Het is naar mijn mening erg zwaar om bepaalde dingen niet meer te eten. Maar na jaren erge klachten te hebben gehad en veel onderzoeken is er eindelijk iemand die iets voor me kan betekenen. De klachten zijn al ver weg, nu nog even volhouden tot een resultaat waar ik al heel lang op heb gehoopt ­čÖé . Ik vind Angela erg vriendelijk en ze denkt goed met mij mee, ook vond ik de sfeer fijn.

Mara

M.

Rated 5 out of 5
26 januari 2022

Ken Angela als collega in de zorg en vindt de stap die ze genomen heeft naar orthomoleculair voedingsdeskundige superstoer. Nu bij haar in consult..de tijd die ze in je steekt, de bevlogenheid en haar enthousiasme zijn zeer motiverend om het traject in te gaan met de stappen van aanpassing die ze voorstelt.Soms zo simpel waardoor verhelderend en uitvoerbaar. Nog veel te behalen zegt ze..ik ga ervoor!!! ­čÖé

M.

Bedankt Angela!

Rated 5 out of 5
13 januari 2022

Met aanhoudende buikklachten bij Angela aangeklopt waarop zij is gaan puzzelen wat binnen mijn gezondheidssituatie past. Ze heeft me daarop praktische informatie en tips gegeven + passende supplementen geadviseerd. Nu een maand later zijn mijn buikklachten drastisch afgenomen en ga ik me fitter voelen. Betrokken en gedreven,topcoach dus?

Melanie Wols

Helemaal tevreden met de intensieve begeleiding van Angela.

Rated 5 out of 5
28 december 2021

Ik gebruikte al jaren cholesterol en bloeddrukverlaagde medicijnen, door de intensieve begeleiding van Angela en haar goede voedingsadviezen ben ik inmiddels driekwart jaar van de statines af.

Ik had een enorm veel last van de bijwerkingen zoals stijfheid in de gewrichten.

Mijn cholesterol gehalte blijft keurig op peil en mijn bloeddrukverlagende medicatie zijn inmiddels gehalveerd.

Voel me ondanks mijn leeftijd weer energiek en heb gelukkig geen last meer van de bijwerkingen van de medicijnen.

Angela wat een wetenschap en ervaring heb jij in huis zowel in ziektebeelden als in voedingstoffen!

Daarbij ben jij een mens mens met het hart op juiste plaats!

H.van de Ven

Enthousiast en tevreden

Rated 5 out of 5
3 november 2021

Ik heb nu een paar weken persoonlijke begeleiding. Ben begonnen met lichamelijke ongemakken en kan nu al zeggen dat het een stuk beter gaat onder begeleiding van Angela.

Wat ik persoonlijk vind is dat ik merk dat Angela zelf ook enthousiast is over de behaalde resultaten.En echt ge├»nteresseerd is in haar cli├źnten. Top,bedankt Angela

Rob Huijbers

Bedankt Angela.

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

Ik had erg veel hoofdpijnklachten. Dankzij de vakkundige hulp van Angela heb ik nu nog nauwelijks hoofdpijn. Een echte aanrader!

Teuny

Top!

Rated 4 out of 5
13 januari 2021

Top bedrijf! Zeker een aanrader!

Gert

Super fijn in contact

Rated 4 out of 5
10 november 2020

Angela is super fijn in het contact, heldere uitleg en gaat echt samen met jou op zoek naar de oorzaak. Het is niet zomaar even anders gaan eten, nee Angela kijkt echt wat jij als persoon met jouw lijf nodig heeft om zichzelf weer goed te kunnen voelen! Echt fijn! Dankjewel lieve Angela

Suzanne

Dankjewel Angela!

Rated 5 out of 5
24 juni 2020

Ik ben bij Angela terecht gekomen voor klachten met de spijsvertering. Angela is heel kundig op het gebied van allerlei verschillende soorten voeding en supplementen. Ze kan op een heel begrijpelijke manier uitleggen hoe je lichaam werkt en wat voeding daarmee doet. Dat helpt al heel goed in het begrijpen van klachten en dat is een goede motivatie! Daarnaast is Angela ook gewoon een lief en gezellig persoon die goed naar je luistert en altijd voor je klaar staat. Ze is heel persoonlijk betrokken en neemt je serieus. Maar het belangrijkste is wellicht nog dat ze met bruikbare en praktische adviezen komt. Geen dieet waarmee je bijna alles kan schrappen, maar een passend en werkbaar advies op de situatie. Dankjewel Angela!

Stan

Angela is echt een aanrader ! ­čśÇ

Rated 5 out of 5
16 april 2020

Bij Angela terecht gekomen om aftevallen met een lever en schildklier probleem. Ze weet echt alles van voeding en luistert goed naar je. Na 6 weken kilo’s en cm minder en veel stabieler met de schildklier heel bijzonder wat bewust en anders eten doet met je lichaam. Ik kan echt iedereen aanraden om naar Angela te gaan.

Angela bedankt voor alles en als ik een terugval heb bel ik je zeker weer

Lisette

Dankbaar

Rated 5 out of 5
13 april 2020

Ik ben zo dankbaar voor al jouw adviezen. Vind het toch allemaal wel eng dat coraonavirus. Maar ben blij dat ik nu in ieder geval de juiste supplementen gebruik. Groetjes Riek

Riek Klokgieters

Angela, je bent een topper.

Rated 5 out of 5
3 maart 2020

Door gesprekken met Angela kwamen we erachter dat ik een vitamine D tekort had en dat ik veel te veel lege calorie├źn en suiker at. Dat verklaarde de vermoeidheid en lustloosheid! Ik voel me weer super fijn in mijn vel en ben zelfs 4 kilo kwijt! Angela, je bent een topper!

Jennifer

Angela heeft veel kennis met uitstekend advies

Rated 4 out of 5
6 januari 2020

Het laatste half jaar veel vermoeidheidsklachten gehad. Na een bloedcontrole bij de huisarts heb ik de uitslag besproken met Angela. Door haar kennis en kunde als verpleegkundige en als voedingsdeskundige heb ik een uitstekend advies gekregen. Door dit advies op te volgen voel ik mezelf weer op en top beter.

Brain Clarkson

Fijn contact.

Rated 4 out of 5
14 november 2019

Vandaag mijn 1e gesprek gehad. Behoorlijk weer met de neus op de bekende feiten gewezen, maar een super gesprek gehad. Thx Angela

Miranda

Ik ben Angela super dankbaar.

Rated 5 out of 5
28 augustus 2019

In juni klopte ik voor het eerst bij Angela aan. De aanleiding hiervoor was mijn buikklachten. Zolang ik me kan herinneren heb ik altijd al wel last van vage buikklachten. De ene keer meer dan de andere keer, maar het laatste half jaar werd dit veel erger en niet meer altijd draagbaar. Vooral een extreme misselijkheid gedurende de hele dag en met name na het eten in combinatie met krampen in mijn hele buik en een plotselinge opgezette buik werden me teveel. Angela is gaan zoeken naar de oorzaak en die hebben we aangepakt door middel van supplementen en voeding. Ik voel me zo veel beter, geen plotselinge opgezette buik en krampen meer en mijn misselijkheid is velen malen minder. Dus ik ben super blij met het resultaat. We gaan nog eventjes door, want Angela is pas tevreden wanneer ik mij weer helemaal op en tot fit voel! Ik ben dankbaar.

Manon

Dank Angela!

Rated 5 out of 5
21 augustus 2019

Via via aan het adres van Angela gekomen en na diverse pogingen gewicht kwijt te raken en mij b├ęter te voelen, de stoute schoenen aan gedaan en een afspraak gemaakt!

Angela denkt in mogelijkheden en in kleine stapjes vooruit.. Dat is prettig! Ook de mogelijkheid om via app en mail advies te krijgen vindt ik prettig.

Nu, na een paar weken al zo goed als van mijn gevoel van voortdurend trek hebben áf!

Door de supplementen ( die ze zorgvuldig bij mijn situatie zoekt),al verbetering te merken..

Ik ga hier zeker mee verder! Dank Angela!

Wil

Angela geeft je adviezen waar je ook echt iets mee kan.

Rated 5 out of 5
14 maart 2018

Na het invullen van de vragenlijsten hadden we al snel een afspraak gemaakt om contact met elkaar te hebben. Waar ik een tekort aan had was voor mij geen verrassing door het stoppen met roken was ik de gehele dag opgefokt. Het advies van Angela en het inzetten van vitamines en een supplement zorgde er na een paar dagen al voor dat ik me al een stuk beter voelde. Ook het tussentijds contact is erg prettig, het gevoel dat ik met een vraag bij haar terecht kan geeft me een prettig gevoel. Ze neemt de tijd voor je vraagt goed door op de klachten die er zijn en geeft een advies waar ik ook echt iets mee kan.

Dani├źlle

Geweldig mens met heel veel kennis! Een aanrader!

Rated 5 out of 5
14 oktober 2017

Super geholpen door Angela. Geweldig mens met heel veel kennis! Een aanrader!

Annemiek

Remko wols

Rated 4 out of 5
14 oktober 2011

Ben nu 2weken bezig en volg advies nauwkeurig op en heb al resultaat met betrekking op pijn klachten. Erg happy

Remko wols

Mark

Rated 5 out of 5
14 juli 2011

Angela geeft ons gezin al tijden advies bij medische ongemakken. Mede door haar medische achtergrond en voedingkennis kunnen veel problemen worden verholpen. Thanks Angela .

Mark
× Hoe kan ik je helpen?