Orthomoleculair Therapeut in Veldhoven

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Veldhoven?

Welkom bij Eetjezelfbeter! Mijn naam is Angela van der Lee en ik ben jouw orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige in Veldhoven. Mijn drijfveer om mensen te helpen loopt als een rode draad door mijn leven. Om die reden ben ik al 35 jaar werkzaam als verpleegkundige, waar ik onder meer de kennis heb opgedaan over allerlei ziektebeelden en ongewenste kwaaltjes. Daarnaast ben ik succesvol gecertificeerd als voedingsdeskundige en orthomoleculaire therapeut. Hierdoor heeft Eetjezelfbeter al meer dan 200+ mensen geholpen met diverse gezondheidsklachten.

Als voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut gaan wij samen op zoek naar de oorzaak van je gezondheidsklachten. Tijdens het intakegesprek ontvang je een vragenlijst en voedingsdagboek om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vanuit daar maken we een startpunt om samen aan de slag te gaan met het advies. Klik hier om meer te weten te komen over mijn werkwijze.

Eetjezelfbeter geeft jou ook de mogelijkheid tot maandelijkse coaching. Om inzicht te krijgen in je voedingspatroon is bewustwording daarvan een heel belangrijk onderdeel. In de praktijk bemerk ik dat het voor mensen lastig is om alles uit te zoeken en patronen te veranderen. Doormiddel van wekelijkse coaching en de juiste kennisgeving is de kans op structurele veranderingen groter. 

Waar kan Eetjezelfbeter je mee helpen?

– Gewicht verliezen 
– Burn-out klachten
– Vermoeidheid
– Hormoonhuishouding
– Parkison
– Diabetis
– Voeding
– Eczeem en huidklachten
– Andere vagen klachten

Heb jij last van gezondheidsklachten en wil je geholpen worden? Maak dan snel je vrijblijvende afspraak. Het is mogelijk om je intake fysiek af te nemen of deze via teams te laten plaatsvinden mocht dit gewenst zijn voor jou. Veldhoven is vanuit Eindhoven, Valkenswaard, Geldrop, Best, Eersel en omstreken goed te bereiken via de snelweg. 

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Veghel

Klaverlaar 30

5467 JD Veghel

Veldhoven

Provincialeweg 80
5503 HJ Veldhoven

× Hoe kan ik je helpen?