Angela van der Lee

Hey!

Mijn naam is Angela van der Lee,
– Orthomoleculair therapeut
– Voedingsdeskundige / lifestylecoach
– Werkzaam als verpleegkundige
– Praktijkeigenaar van eetjezelfbeter

Mijn drijfveer om mensen te helpen loopt als een rode draad door mijn leven. Om die reden ben ik al vele jaren werkzaam als verpleegkundige, waar ik onder meer de kennis heb opgedaan over allerlei ziektebeelden en ongewenste kwaaltjes. Het is mijn streven om de oorzaak hiervan aan te pakken met de juiste voedingsstoffen i.p.v. de symptomen aan te pakken met medicijnen zoals dat vaak gaat in de gezondheidszorg.

A lifestyle change begins with a vision and a single step!

Mijn uitdaging binnen dit werk ligt in het nauwkeurig en passend kunnen adviseren van jouw vraag. Zodoende kan ik jou op een persoonlijke en innovatieve manier begeleiden. Ieder mens heeft namelijk zijn “eigen (lichamelijke) fabriek” en deze werkt bij iedereen anders. Ik wil op zoek gaan naar wat er nodig is om tot een gezondere versie van jezelf te komen. De complexiteit van het probleem is voor mij geen reden om terug te deinzen. Ik bijt mij er graag in vast en kan er dan oprecht vrolijk van worden bij een positief resultaat. Met als uitkomst om jou meer in balans te krijgen en jezelf vooral beter te laten voelen in jouw lichaam en geest.

Het tot veranderingen komen is een hele stap, maar deze challenge ga ik graag met jou aan. 

Mijn verhaal

ANGELA VAN DER LEE
Orthomoleculair therapeut / Eigenaar

Al 35 jaar ben ik als verpleegkundige werkzaam binnen de zorgsector. Dit doe ik met volle overgave en passie, waardoor ik ook met mijn gedrevenheid andere mensen wil helpen met issues op zowel lichamelijk als psychisch vlak. Daarnaast heb ik zelf ook lichamelijke klachten gekend en ben ik gaan zoeken naar het effect van hoe mijn voedingspatroon en suppletie daar van invloed op zijn. Met als resultaat dat ik mijn klachten heb kunnen verhelpen. Dit was de aanleiding om mij verder te gaan ontwikkelen in voeding en suppletie. Met als resultaat een succesvolle afgeronde opleiding tot voedingsdeskundige en orthomoleculaire therapeut. Deze opgedane kennis en ervaring wil ik graag met anderen delen, die (net als ik toen) vastlopen maar vooral klaar zijn met hun ongemakken. Mijn ervaring is, dat er binnen de reguliere zorg veelal wordt gewerkt met medicatie, waarbij naar mijn beleving er onvoldoende aandacht is voor de oorzaak van de klacht en hoe men dit op een natuurlijke wijze met voeding kan verbeteren. Ik word razend enthousiast om mensen op een andere wijze te kunnen helpen en die op het einde van de dag nog energie over hebben. Sinds 2017 ben ik dan ook trotse eigenaar van “eetjezelfbeter”. Dankzij het oprichten van mijn bedrijf heb ik zo al vele mensen mogen laten kennismaken met wat goede voedingstoffen en suppletie kunnen bijdragen aan het verhelpen van gezondheidsklachten.

Mijn verhaal

Jurrian Kooyman
Adviseur / Co-Eigenaar

Door de jaren heen is mijn passie ontstaan voor voeding en sport. Vijf dagen per week, al vier jaar lang, doe ik aan intensief krachttraining en voetbal. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over de sportwereld, voeding, slaappatronen en sportsupplementen. 

Daarnaast ben ik werkzaam als Junior Finance Professional waar ik mensen financieel begeleid en volg ik een opleiding op de Avans Hogeschool te ”s-Hertogenbosch waar ik leer ondernemen in een dynamische omgeving.

Kortom, Eetjezelfbeter heeft veel kennis en ervaring op diverse vlakken waardoor wij jouw doel nog beter kunnen bereiken! 

Mocht jij in mijn expertises behoefte en ondersteuning nodig hebben? Neem dan contact op!

WAT IS ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE?

Orthomoleculaire therapie is onderdeel van de natuurgeneeskunde. De natuurgeneeskunde streeft ernaar de gezondheid van mensen te verbeteren met behulp van natuurlijke middelen. Orthomoleculaire therapeuten willen daarbij zogenoemde ‘optimale concentraties’ voedingsstoffen in iemands lichaam bewerkstelligen. Deze hoeveelheden zouden alle lichaamsprocessen moeten ondersteunen en bevorderen. 

Opleidingen & Certificaten

Onderstaande diploma’s geeft een overzicht weer van mijn opleidingen en expertise die ik met plezier heb afgerond.

× Hoe kan ik je helpen?