Coaching

Hoe ik het verschil maak met coaching!

Verkeerde voeding kan disbalans veroorzaken zowel lichamelijk als geestelijk waar je doorgaans niet over nadenkt, terwijl gezonde voeding juist een positief effect kan hebben op je algehele gezondheid!

Om inzicht te krijgen in je voedingspatroon is bewustwording daarvan een heel belangrijk onderdeel. In de praktijk bemerk ik dat het voor mensen lastig is om alles uit te zoeken en patronen te veranderen. Doormiddel van wekelijkse coaching en de juiste kennisgeving is de kans op structurele veranderingen groter. Tijdens het coachingstraject leer ik je op een eenvoudige manier maaltijden te bereiden met volwaardige voedingsstoffen. Eveneens maak ik je wegwijs hoe je productinformatie kan lezen op etiketten, zodat je weet wat je eet. Als je het eenmaal doorhebt zal je zien eenvoudig het eigenlijk is.

''Zie coaching niet als een kostenpost maar als een investering in jezelf en in jouw toekomst''

Waarom is maandelijkse coaching iets voor mij?

1. Investering in een gezonde toekomst, meer energie ervaren.
2. Je wil de beste versie in jezelf naar boven halen.
3. Je bereid bent je eetpatroon aan te passen.

4. Je weet niet welke voedingstoffen goed voor je zijn.
5. Je kiest voor een duurzaam resultaat op langere termijn zonder een dieet te volgen.
6. Je een stok achter de deur nodig hebt.

Wat kan ik verwachten van maandelijkse coaching?

1. Deskundige en persoonlijke begeleiding

Door mijn opleidingen en jarenlange ervaring als orthomoleculaire therapeut en verpleegkundige heb ik kennis opgedaan over fysieke en psychosociale gesteldheid en de mogelijkheden van ons lichaam. Door één op één informatie te vergaren en deze uit te werken tot een persoonlijk plan zal ik je begeleiden in een voor jouw optimaal vol te houden programma. Ik ben een gedreven therapeut die er alles uit wil halen wat binnen de mogelijkheden haalbaar is. Mijn kracht is kennis te delen die voor iedereen begrijpelijk is, ik hou ervan om je op een eenvoudige manier vooruit te helpen.

2. Wekelijkse online coaching sessies (Check ins)

Door wekelijks persoonlijke gesprekken te voeren kijken we waar de bekende valkuilen liggen. Dankzij jouw inspraak en mijn ervaring maken we aanpassingen zodat je progressie blijft maken en het maximale uit jezelf haalt. Door mijn bevlogenheid blijf je uit de hinderlijke stress en krijg je juist kracht, energie en motivatie om alles eruit te halen. De langdurige begeleiding zorgt dat de veranderingen dagelijkse gewoontes worden.

3. Persoonlijk voedingsadvies

Rekening houdend met jouw wensen kan ik binnen mijn systeem een voedzaam voedingsschema op maat samen stellen wat ook nog eens smakelijk is. Een persoonlijk voedingsschema is belangrijk om je doelen te bereiken, natuurlijk hangt dit wel af van je eigen motivatie. Je hoeft niet elke dag hetzelfde te eten en je krijgt niet het gevoel van een streng dieet.

Het voedzame voedingsschema wat ik samenstel is een 14 daags gevarieerd gezond menu om je voedingspatroon te veranderen. Hierdoor krijg je kracht, energie en motivatie om alles eruit te halen.

4. Levenstijladvies

De sleutel om zo min mogelijk ziek te worden en snel te herstellen zit in gezonde voeding en de bouwstoffen die hier uit komen. Ons lichaam bestaat uit een ingenieuze samenstelling van cellen. Elke cel is uniek, bevat erfelijk materiaal en heeft een intern geheugen waardoor de cel weet welke taak deze heeft, hoe die moet worden uitgevoerd en welke bouwstoffen hiervoor nodig zijn. Om al die taken goed te kunnen uitvoeren hebben ze de juiste voedingstoffen nodig. Het belang van gezonde voedingstoffen is de afgelopen decennia meer op de achtergrond geraakt.  

Om langdurige oplossingen te vinden moeten we terug naar de basis waarin voedingsstoffen, lifestyle en mindset een belangrijke rol spelen. Zijn wij ons bewust welke essentiële voedingstoffen er zijn die een gunstig effect hebben op onze algehele gezondheid? 

5. 1 op 1 begeleiding

Iedereen is uniek, dus ook mijn individuele begeleiding. Wanneer je belemmeringen ervaart binnen het dagelijks leven kan ik samen met jou door 1 op 1 begeleiding deze verkleinen. Door een plan samen te stellen en een traject in te gaan waarin ik je begeleid om  jouw doelen  te bereiken. Dit alles uiteraard toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Enthousiast en gemotiveerd ga ik daar graag mee aan de slag.

6. Monitoren van vooruitgang

Dit is een belangrijk onderwerp in de vooruitgang en resultaten, een belangrijke succesfactor als het gaat om gezondheidsverbetering in de ruimste zin van het woord. Het helpt enorm om te evalueren en vervolgens de aanpak gerichter te volgen en dus resultaten kan zien.

7. 24/7 WhatsApp coaching

Whatsapp coaching heeft een positieve bijdrage aan jouw persoonlijk traject, geluk en gezondheid. Even sparren of iemand die even meedenkt als je vast loopt. Je wordt aangemoedigd om je probleem of vraag op te lossen. Je krijgt handvatten om weer verder te gaan met wat je wilt bereiken. Het even praten of motiveren zodat je weer verder kunt. Mijn ervaring is dat het enorm helpt. Ondersteuning en motivatie zijn dan ook de sleutelwoorden. Zo leer ik je creatief en positief oplossingen te bedenken.

Met de maandelijkse coaching…...

Heb je volledige controle over je eetpatroon
Bereik jouw ideale gewicht
Praktische tips en handvatten om tot het beste resultaat te komen
Leer je om te weten dat er meer in zit dan er nu uit komt
Wil je een betere gezondheid creëren
Krijg je meer energie
Maak je daadwerkelijk stappen voor de rest van je leven.
Krijg je het gewenste resultaat!

Veel gestelde vragen

Alle vragen die ik vaak krijgen, hebben we hieronder beantwoord. Staat jouw vraag/antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Jazeker, je zit niet vast aan een contract. Je kan dus op ieder moment de coaching stop zetten.

De online coaching vergroot het gemak aangezien je niet vast zit aan reistijden en het geeft jou flexibiliteit. Je volgt de coaching in een voor jou veilige en vertrouwde omgeving. Dit kan helpen om je  doelen en wensen makkelijker te delen.

De online coachgesprekken vinden plaats via teams of zoom. 

Gemiddeld duurt een coaching traject, afhankelijk van de vraag, drie tot vier maanden. 

Graag zelfs! Ik ben altijd bereid om te luisteren naar je vragen en mee te denken in oplossingen. Ook als het een vraag betreft buiten mijn expertise. 

Je kan wekelijkse één contactmoment verwachten van een half uur. Dit kan via teams, zoom of telefonisch. Daarbuiten stem ik graag met jou af waar jou wensen en behoeftes liggen

Is jouw vraag niet beantwoordt? Neem dan contact met mij op. Dat kan via de contactpagina op mijn website. E-mailen of bellen kan natuurlijk ook. In alle gevallen heb je binnen 24 uur een antwoord op je vraag!

× Hoe kan ik je helpen?