Voeding

Hoe belangrijk is voeding?

Het is van groot belang dat we bewust worden welke voedingsstoffen ons lichaam allemaal nodig heeft en uit welke voeding je deze haalt, om je lichaam zo optimaal en gezond mogelijk te kunnen laten functioneren.

Zoek je een voedingscoach?

klik hier voor meer informatie

Voedingscheck

Ben jij benieuwd naar wat er daadwerkelijk in je koelkast ligt? Of wil jij weten wat jij kan verbeteren aan je voedingsproducten? Hierbij kan ik je helpen. Met de voedingscheck waardeer ik producten op schaal van 1 tot 10 waardoor je direct inzicht krijgt welke producten passen in jouw lifestyle.

Zelf herstellend vermogend lichaam

Dus hoe beter de kwaliteit van de voeding, hoe beter je lichaam bestand is tegen bovenstaande aandoeningen en hoe minder klachten er zullen ontstaan. Ons lichaam heeft de magnefieke eigenschap dat het een zelf hestellend vermogen heeft. Met de juiste voeding vergroot je de kans op dit zelf hestellend vermogen!  Ieder lichaam is uniek en werkt anders. We hebben allemaal een ander werkende fabriek aan de binnenkant, waar ook de mini fabriekjes (de cellen) weer heel verschillend zijn. Daarnaast heeft ook ieder mens een andere levensloop. De ene persoon ondervind bijvoorbeeld meer stress dan de ander.

Energie halen we uit voedingsstoffen

Je lichaam bestaat uit heel veel cellen. Deze moeten allemaal in hun eigen energie kunnen voorzien. Deze energie word uit voedingsstoffen gehaald, hoe minder de kwaliteit van de voeding is, hoe groter de belasting voor je lichaam is. De juiste voedingstoffen, gezonde en gevarieerde voeding zijn van groot belang om ons energiek te voelen. Voeding kan echt werken als een medicijn als je maar weet hoe….daarbij kan ik je helpen.

Klachten die kunnen ontstaan wanneer je niet kiest voor de juiste voeding:

Wil jij meer weten over voeding?

× Hoe kan ik je helpen?