Werkwijze en Tarieven

1. Kennismaken

Allereerst starten we met een vrijblijvend en gratis telefonisch kennismakingsgesprek. 
Wat zijn je wensen en waar kan ik je bij helpen? Aan de hand daarvan stuur ik je een digitaal intakeformulier, wat essentieel is om een volledig beeld van jou te krijgen.

2.Intakegesprek

Voor het intakegesprek wordt er anderhalf uur ingepland. Dit om alle belangrijke informatie te bespreken zoals je gezondheid, je voedingspatronen, je klachten en het bespreken van de uitkomst van het intakeformulier. In goed overleg stellen we een plan op om samen jouw doelen te behalen. Je bepaalt zelf wat hierin het belangrijkst  voor jou is!

3. Maandelijkse Coaching (Optioneel)

Wil jij samen werken aan een nieuwe versie van jezelf en heb jij behoefte aan maandelijkse coaching?

Start jouw uitdaging met vernieuwde kennis en ontvang handvatten door middel van een wekelijks coachend evaluatiegesprek.

Verander je leven op een eenvoudige wijze en stap in!

4. Evaluatiegesprek

Nadat de informatie verwerkt en gebundeld is krijg je direct de eerste adviezen. Dit zijn praktische tips en handvatten. Hier kan je direct mee aan de slag!  

Wat mensen van mij vinden!

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
E. Koetse
E. Koetse
2023-11-15
Angela heeft mij met haar deskundige adviezen enorm op weg geholpen met het verlagen van mijn te hoge cholesterol. Na het aanpassen van mijn voedingspatroon en het gaan gebruiken van de juiste supplementen is mijn cholesterol gedaald naar het juiste niveau. Angela geeft niet alleen maar adviezen, ze denkt mee, geeft tips en biedt alternatieven, waardoor de veranderingen makkelijker vol te houden zijn. Angela bedankt!
Wilco Gruijters
Wilco Gruijters
2023-10-02
Is zeer vriendelijk & luisterd goed naar je. Ze heeft een professionele persoonlijke aanpak die voor mij uitstekend werkt! Angela je bent een heel eerlijk en open persoon die alles doet met een lach! Dankjewel voor al je hulp! 🙂
cas Van De Wouw
cas Van De Wouw
2023-10-02
Zeer deskundig voedingsadvies met persoonlijke gesprekken. Paar kilo afgevallen zonder een dieet!
barbara van der noord
barbara van der noord
2023-10-02
Super fijn samengewerkt met Angela. Angela heeft een enorme bak aan kennis ze werkt inspirerend en motiverend. Een aanrader!
Lars Van de wouw
Lars Van de wouw
2023-09-27
Angela heeft mij enorm geholpen in het maken van een passend voedingsschema die me tot op de dag van vandaag nogsteeds helpen. Samen met haar deskundige advies heb ik me stap voor stap ontwikkeld op fysiek en mentaal gebied. Hiervoor ben ik Angela zeer dankbaar en zou haar aan iedereen aanbevelen.
Mike Goudriaan
Mike Goudriaan
2023-09-26
Uitstekende ervaring, met goede persoonlijke adviesen gehad.
joran knaapen
joran knaapen
2023-09-18
Ik wil waardering uitspreken voor voedingsdeskundige Angela van der Lee. Haar expertise en begeleiding hebben mijn leven positief beïnvloed. Angela is zeer goed geïnformeerd over voeding! en het schema was ook praktisch en haalbaar voor mijn levensstijl. Dankzij Angela heb ik mijn voedingsgewoonten kunnen verbeteren en voel ik me gezonder en energieker dan ooit tevoren. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele voedingsbegeleiding.
Sandra Weijers
Sandra Weijers
2023-09-07
In juni ben ik in contact gekomen met Angela. Ik heb de ziekte van graves Angela heeft mij geholpen om het juiste voedingspatroon te vinden. Met daarnaast de juiste supplementen en de juiste voeding ben ik nu op een punt gekomen dat mijn schildklier positief hersteld is. Angela luistert goed naar je en zoekt alles tot in de puntjes uit. Angela bedankt voor de goede en juiste begeleiding. Toppertje👍
Esther Bergerhof
Esther Bergerhof
2023-06-20
Met hulp van Angela afgevallen, wat ik nooit had gedacht. Zelf veel geprobeerd, maar niets lukte of bleef eraf. Nu met haar tips, info en positieve benadering toch aan het afvallen!

Tarieven

Orthomoleculair advies

185,00
 • Intakegesprek fysiek of online
 • Intakeformulier
 • Persoonlijk advies
 • Online evaluatiegesprek
 • Bespreken vervolgtraject

Orthomoleculair advies+ inclusief EMB bloedtest

350.00
 • Intakegesprek fysiek of online
 • Intakeformulier
 • Een EMB bloedtest (t.w.v. €200,-)
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Persoonlijk advies
 • Online evaluatiegesprek
 • Bespreken vervolgtraject

Boost your're Lifestyle Coaching

150,00 Maand
 • Intakegesprek fysiek of online
 • Intakeformulier
 • Persoonlijk advies
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Wekelijks online coaching sessies
 • 1 op 1 begeleiding
 • 24/7 WhatsApp coaching
 • Flexibel opzegbaar
× Hoe kan ik je helpen?