Werkwijze en Tarieven

1. Kennismaken

Allereerst starten we met een vrijblijvend en gratis telefonisch kennismakingsgesprek. 
Wat zijn je wensen en waar kan ik je bij helpen? Aan de hand daarvan stuur ik je een digitaal intakeformulier, wat essentieel is om een volledig beeld van jou te krijgen.

2.Intakegesprek

Voor het intakegesprek wordt er anderhalf uur ingepland. Dit om alle belangrijke informatie te bespreken zoals je gezondheid, je voedingspatronen, je klachten en het bespreken van de uitkomst van het intakeformulier. In goed overleg stellen we een plan op om samen jouw doelen te behalen. Je bepaalt zelf wat hierin het belangrijkst  voor jou is!

3. Maandelijkse Coaching (Optioneel)

Wil jij samen werken aan een nieuwe versie van jezelf en heb jij behoefte aan maandelijkse coaching?

Start jouw uitdaging met vernieuwde kennis en ontvang handvatten door middel van een wekelijks coachend evaluatiegesprek.

Verander je leven op een eenvoudige wijze en stap in!

4. Evaluatiegesprek

Nadat de informatie verwerkt en gebundeld is krijg je direct de eerste adviezen. Dit zijn praktische tips en handvatten. Hier kan je direct mee aan de slag!  

Wat mensen van mij vinden!

Uitstekend
Gebaseerd op 15 recensies
Sandra Weijers
Sandra Weijers
2023-09-07
In juni ben ik in contact gekomen met Angela. Ik heb de ziekte van graves Angela heeft mij geholpen om het juiste voedingspatroon te vinden. Met daarnaast de juiste supplementen en de juiste voeding ben ik nu op een punt gekomen dat mijn schildklier positief hersteld is. Angela luistert goed naar je en zoekt alles tot in de puntjes uit. Angela bedankt voor de goede en juiste begeleiding. Toppertje👍
Esther Bergerhof
Esther Bergerhof
2023-06-20
Met hulp van Angela afgevallen, wat ik nooit had gedacht. Zelf veel geprobeerd, maar niets lukte of bleef eraf. Nu met haar tips, info en positieve benadering toch aan het afvallen!
Astrid van den Boom
Astrid van den Boom
2022-10-02
Angela heeft mij enorm geholpen bij het helpen naar het juiste voedingspatroon. Zij neemt de tijd voor je en zoekt alles tot op de bodem uit. Door haar adviezen ben ik nu van een hele hoop klachten af. Zij luistert echt naar je en dat schept heel veel vertrouwen.
kristel Lodewijks
kristel Lodewijks
2022-09-30
Je wordt gehoord naar je verhaal en krijgt inzicht in het belang van de werking dit geeft houvast. Product bestelling loopt vlot 😊
Rob Huijbers
Rob Huijbers
2022-09-29
Goede luisteraar. Verstand van zaken vanuit eigen intresse en dat merk je meteen . Zal je altijd helpen en altijd klaar staan. Toppertje 💪👍🏻
Emma van de Werken
Emma van de Werken
2022-09-07
Het is nu 3 weken geleden dat ik bij Angela ben geweest. Ik heb het advies op gebied van voeding opgevolgd en me hier ook goed aan gehouden. Het is naar mijn mening erg zwaar om bepaalde dingen niet meer te eten. Maar na jaren erge klachten te hebben gehad en veel onderzoeken is er eindelijk iemand die iets voor me kan betekenen. De klachten zijn al ver weg, nu nog even volhouden tot een resultaat waar ik al heel lang op heb gehoopt. Ik vind Angela erg vriendelijk en ze denkt goed met mij mee, ook vond ik de sfeer fijn.
Wilco Gruijters
Wilco Gruijters
2022-09-07
Is zeer vriendelijk & luisterd goed naar je. Ze heeft een professionele persoonlijke aanpak die voor mij uitstekend werkt! Angela je bent een heel eerlijk en open persoon die alles doet met een lach! Dankjewel voor al je hulp! 🙂
Juliette Lee
Juliette Lee
2022-07-15
Super goede service en goede specialistische kennis!
Amber Kooyman
Amber Kooyman
2022-07-13
Angela luistert naar waar je mee zit en zoekt het tot de bodem uit. Ze kan moeilijke gezondheidstermen op een begrijpbare manier uitleggen en geeft daarbij bruikbare informatie. Angela maakt veel tijd voor je vrij en geeft echt persoonlijk advies op maat. Zelf had ik veel last van spier- en hormonale klachten, waarbij ze mij echt super fijn en vakkundig heeft geholpen. Hier ben ik erg blij mee en ze blijft mij daarin monitoren. Een warm persoon die mij op mijn gemak laat voelen en absoluut motiveert. Gezien sommige klachten tijd kosten om te verhelpen wat ikzelf ooit lastig vond. Ook heeft zij mij heeft laten inzien dat mede dankzij natuurlijke producten en gezonde voeding er nog veel te behalen viel waardoor ik inmiddels klachtenvrij ben geworden. En geen medicamenteuze spullen meer hoef te gebruiken. Daarom zou ik haar zeker aanraden omdat zij streeft voor het gewenste resultaat wat je wilt behalen. Ervaar het vooral zelf!

Tarieven

Orthomoleculair advies

185,00
 • Intakegesprek fysiek of online
 • Intakeformulier
 • Persoonlijk advies
 • Online evaluatiegesprek
 • Bespreken vervolgtraject

Orthomoleculair advies+ inclusief EMB bloedtest

350.00
 • Intakegesprek fysiek of online
 • Intakeformulier
 • Een EMB bloedtest (t.w.v. €200,-)
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Persoonlijk advies
 • Online evaluatiegesprek
 • Bespreken vervolgtraject

Boost your're Lifestyle Coaching

150,00 Maand
 • Intakegesprek fysiek of online
 • Intakeformulier
 • Persoonlijk advies
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Wekelijks online coaching sessies
 • 1 op 1 begeleiding
 • 24/7 WhatsApp coaching
 • Flexibel opzegbaar
× Hoe kan ik je helpen?